Frutis and vegetables

Explore and Optimize Your Food Contaminant Analysis from Sample Preparation to Data Analysis

Waters Food Safety Series: The Invisible Threat on Our Food Plate

March 20, 27, & April 3

Overview

Join us for a comprehensive three-part webinar series where you'll explore the latest regulations and discover complete food contaminant testing solutions designed to help you meet both current and future maximum residue limits (MRLs).

Episode 1

Is Our Food Safe? Testing for Challenging Pesticides in Spices

Thursday, March 20 | 10:00 a.m. (EST) | 3:00 p.m. (UCT)

Episode 2

Ready for Change? Exploring APGC-MS for Pesticides and Dioxin Testing

Thursday, March 27 | 10:00 a.m. (EST) | 3:00 p.m. (UCT)

Episode 3

Natures Hidden Dangers? Exploring Natural Toxins in Food

Thursday, April 3 | 10:00 a.m. (EST) | 3:00 p.m. (UCT)

If you are unable to attend either of these sessions, you can still register to receive a link to watch the webinar on-demand after its initial broadcast.

Newsletter

Εγγραφείτε στην Mailing List της Hellamco και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της.
Η HELLAMCO A.E. θα επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας και ενημέρωσής σας, δε θα τα διαβιβάσει σε τρίτους και θα τα διατηρήσει στη βάση δεδομένων της για 30 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου