Δείτε στο SepSolve Food and Beverage Applications Guide αναλυτική παρουσίαση χαρακτηριστικών εφαρμογών σε:
- Αναψυκτικά/Ροφήματα
- Φρούτα
- Επεξεργασμένα Τρόφιμα
- Οσμές Τροφίμων & Ποτών
- Προσδιορισμό Αυθεντικότητας,
με τις σύγχρονες συνδυασμένες τεχνικές Θερμικής Εκρόφησης (Thermal Desorption), Μονο- & Δι-διάστατης Αεριοχρωματογραφίας (GC & GCxGC) καιΦασματομετρίας Μάζας Χρόνου Πτήσεως (TOF-MS/Time of Flight Mass Spectrometry).
Η HELLAMCO A.E., με την εμπειρία άνω των 1.000 συστημάτων Χρωματογραφίας-Φασματομετρίας Μάζας εγκατεστημένων στην Ελλάδα, παρέχει πλήρη τεχνική & επιστημονική υποστήριξη στα εργαστήρια-πελάτες της.
|
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή υποβολή αναλυτικής οικονομοτεχνικής προσφοράς.
Για την HELLAMCO A.E.
Μιχ. Κοντογάννης
Δ/νων Σύμβουλος
|
|